Macho (Ragdoll) de heer des huizes

De kinderen wilden zo graag eens een kitten en we vielen voor Mr. Blue Eyes. Zo is Macho bij ons gekomen. Het kleine knuffeltje is inmiddels uitgegroeid tot een echte beer maar met die blauwe ogen weet hij je nog steeds in te palmen. Zit hij voor het raam het gluren (favoriete bezigheid van hem) zie je toch regelmatig even voorbijgangers omkijken.

 

Een zachtaardige goedzak is het. Wie er ook op bezoek komt, mens of dier, het maakt hem niet uit. Hij accepteert echt alles en iedereen. Vond de kittens van Noah ook zeer interessant. Was al bij de bevalling aanwezig maar heeft zich ook opgeworpen tot surrogaat-vader en kon zich voor de kleintjes gigantisch lopen uitsloven op de krabpaal.

 

Alhoewel hij nog geen 5 jaar is noemen we hem nu al wel eens opa. Hij is namelijk nogal lui…een laserlampje volgen met je kop is al vermoeiend genoeg, er achteraan lopen is teveel gevraagd J

 

Maar vergis je niet: hij is wel de baas in huis. Ligt er een dame op zijn favoriete plekje op de bank, gaan ze echt voor hem aan de kant. Respect weet hij af te dwingen!

Roepnaam: Macho, ook wel Mats of Mietje genoemd
Kleur: Seal-point
Geboortedatum: 4 juli  2005

 

Macho's foto album