Wynona Nadie van de Vennekrets

 

Toen ons gevraagd werd of Wynona bij ons kon komen omdat de cattery waar ze op dat moment woonde i.v.m. gezondheidsproblemen moest stoppen, hebben we daar geen moment over na hoeven denken. En wat een geluksvogels zijn wij dat deze heerlijke dame met ons haar leven deelt!

 

Ze straalt rust uit en laat zich absoluut niet snel uit het veld slaan. Juist door haar rust heeft ze in no-time haar plekje weten te vinden hier. Don't worry, be happy lijkt ze te denken.

Heel relaxed en zelfverzekerd kan ze de kamer binnenwandelen waardoor ze oogt als een 'stoer wijf'.

Ze is dol op mensenwezens en laat dat merken door enorm te kroelen en kusjes te geven.

 

Haar energie steekt ze in het rollebollen met het vloerkleed; ze rolt zich er letterlijk in of kruipt er onder en dan maar happen en trappelen. Mocht iemand dus nog een vloerkleed over hebben, wij houden ons aanbevolen ;-)

Ook speelgoedmuisjes en -balletjes houden het bij haar niet lang vol. Ze worden vol enthousiasme door de kamer gesmeten en gegooid om er vervolgens zelf als een dolle achteraan te rennen.

 

Onlangs spraken we op een show de eigenaren van Johnny be Good, haar vader en ontdekten in het karakter van Wynona erg veel overeenkomsten met hem, erg leuk om te horen.

 

In november 2010 heeft ze voor het eerst deelgenomen aan een show in Zutphen en heeft ze naast haar 1e CAC punt ook een nominatie BIS behaald.

In 2011 hopen we haar eerste nestje te mogen verwelkomen.

Roepnaam: Wynona
Kleur: Black tabby-mackerel
Geboortedatum: 26 mei 2009
EMS-code: NFO n 23
Gezondheid: FiV negatief      (24-06-11)
  FelV negatief    (24-06-11)
  GSD-IV N / N   (24-06-11)
  HCM: normaal   (08-07-11)
  PKD negatief    (08-07-11)
  Stamboom

 

Wynona's foto album