Welkom

 

Bij cattery Av det Swaneraft, op de website van en vooral over onze katten en de Noorse Boskat in het algemeen.

 

De site is, evenals de cattery, nog volop in ontwikkeling.

Op dit moment leven wij samen met onze 5 katten waarvan Irmelin en Wynona onze Noorse dames zijn.

Onze katten zijn in de eerste plaats ook onze gezinsleden. Ze worden hier omringd door veel liefde en respect en dat krijgen we dan ook dankbaar van ze terug. Ze hebben het hele huis tot hun beschikking en kunnen lekker van de frisse buitenlucht genieten in de buitenren.

Via het menu aan de linkerzijde stellen wij graag iedereen aan u voor en zullen we u op de hoogte houden van alle nieuwtjes.

Verder is het de bedoeling de site uit te breiden met allerhande informatie over de Noorse Boskat op een overzichtelijke en heldere manier.

 

Zoals gezegd zijn we nu nog een kleine cattery en heel veel groter zullen wij ook niet worden.

Onze doelstelling is vooral om lieve, sociale Noren te fokken met respect voor de rasstandaard. Wij zijn van mening dat dit alleen te verwezenlijken is, als je bereid bent hiervoor (veel) tijd en energie te investeren. Daarom is ons voornemen dan ook, niet meer dan 1 a 2 nestjes per jaar te fokken. We kunnen dan vooral ook genieten van het opgroeiende grut en ze als goed gesocialiseerde dieren uit laten vliegen.

 

De site zal met veel plezier regelmatig worden uitgebreid/aangepast. Zijn er vragen en/of opmerkingen, stuur dan gerust een mail! Wij zullen deze zo spoedig mogelijk beantwoorden.

Een berichtje achterlaten in ons gastenboek wordt ook altijd zeer gewaardeerd.